Ombyggnation Mölndal

Ett brett utbud av kompletta och professionella byggtjänster

Personlig bygghjälp

Kategori Bygg AB är en byggfirma i Mölndal som arbetar med det mesta inom byggbranschen, bland annat ombyggnation. Oavsett om du är intresserad av hjälp med en ombyggnation eller någon av våra andra tjänster kommer vi se till att du får hjälp som är anpassad efter dina önskemål och behov. Vi är lösningsorienterade och siktar alltid på att göra det bästa för respektive kund. Välkommen att ta kontakt med oss ifall du vill veta mer eller är intresserad av vår hjälp och våra tjänster.

Om oss

Sedan hösten 2021 har vi drivit Kategori Bygg AB. Vi är en nyetablerad firma belägen i Mölndal. Inom företaget finns över 20 års erfarenhet i branschen. Vår erfarenhet tillsammans med vår gedigna kunskap speglar vårt arbete.

I dagsläget har vi inga anställda. Det finns ett nära samarbete tillsammans med andra byggföretag.

Ombyggnation Mölndal

Små & stora uppdrag

I och med att vi erbjuder ett brett tjänsteutbud åtar vi oss både små och stora uppdrag. Hur stort ett uppdrag blir beror på vad kunden i fråga behöver hjälp med samt om det finns några önskemål eller behov att ta hänsyn till.

Alltid nöjda kunder

När du vänder dig till oss kommer vi arbeta hårt och målinriktat. Har du några önskemål och behov kommer vi givetvis ta till oss dem. Allt arbete utförs med målet att du som kund ska bli 100 procent nöjd.

Ombyggnation Mölndal

Vad vi erbjuder för tjänster

Vi arbetar med det mesta inom byggbranschen, framför allt handlar det om byggnationer av olika slag. Dock arbetar vi inte med nyproduktioner av villor. Tack vare vår kunskap och erfarenhet kan vi erbjuda omfattande hjälp utifrån dina önskemål och behov. Vänder du dig till oss kommer vi se till att du får precis den hjälpen som du behöver.

Ombyggnation

När det kommer till ombyggnation arbetar vi allsidigt. Till oss kan du vända dig med både den lilla och stora ombyggnationen. Vi kan bygga om enstaka rum eller ändra hela planlösningen. Arbetet sker utifrån det du behöver hjälp med. Vid en ombyggnation är vi noga med att resultatet har god funktion och passar ihop med resten av fastigheten. 

Önskar du vår hjälp med en ombyggnation kommer vi hjälpa dig från start till slut. Inget arbete lämnat halvdant. Oavsett om du behöver hjälp med både planering och utförande eller enbart utförande finns vi här för att hjälpa dig.

Kontakta oss

Tveka inte på att kontakta oss ifall du har några frågor eller funderingar om oss, våra tjänster eller vårt arbete. Vi har ambitionen att ge dig alla de svar som du söker.

Kategori bygg AB

KAKELÖSAGATAN 30, 431 44 Mölndal

0702192075

daniel@kategoribygg.se

Ombyggnation Mölndal

Välkommen till Kategori Bygg AB för att få hjälp med högkvalitativa byggtjänster, såsom ombyggnation. Med vårt arbete utgår vi från Mölndal men är också aktiva i dess omnejd.

Ombyggnation Mölndal