Attefallshus Mölndal

Ett brett utbud av kompletta och professionella byggtjänster

Personlig bygghjälp

Kategori Bygg AB är en byggfirma i Mölndal som arbetar med det mesta inom byggbranschen, bland annat attefallshus. Oavsett om du är intresserad av hjälp med en attefallshus eller någon av våra andra tjänster kommer vi se till att du får hjälp som är anpassad efter dina önskemål och behov. Vi är lösningsorienterade och siktar alltid på att göra det bästa för respektive kund. Välkommen att ta kontakt med oss ifall du vill veta mer eller är intresserad av vår hjälp och våra tjänster.

Om oss

Sedan hösten 2021 har vi drivit Kategori Bygg AB. Vi är en nyetablerad firma belägen i Mölndal. Inom företaget finns över 20 års erfarenhet i branschen. Vår erfarenhet tillsammans med vår gedigna kunskap speglar vårt arbete.

I dagsläget har vi inga anställda. Det finns ett nära samarbete tillsammans med andra byggföretag.

Attefallshus Mölndal

Små & stora uppdrag

I och med att vi erbjuder ett brett tjänsteutbud åtar vi oss både små och stora uppdrag. Hur stort ett uppdrag blir beror på vad kunden i fråga behöver hjälp med samt om det finns några önskemål eller behov att ta hänsyn till.

Alltid nöjda kunder

När du vänder dig till oss kommer vi arbeta hårt och målinriktat. Har du några önskemål och behov kommer vi givetvis ta till oss dem. Allt arbete utförs med målet att du som kund ska bli 100 procent nöjd.

Attefallshus Mölndal

Vad vi erbjuder för tjänster

Vi arbetar med det mesta inom byggbranschen, framför allt handlar det om byggnationer av olika slag. Dock arbetar vi inte med nyproduktioner av villor. Tack vare vår kunskap och erfarenhet kan vi erbjuda omfattande hjälp utifrån dina önskemål och behov. Vänder du dig till oss kommer vi se till att du får precis den hjälpen som du behöver.

Attefallshus

Ett attefallshus är en komplementbyggnad som kan byggas utan bygglov i närheten av ditt bostadshus. När det kommer till attefallshus finns det vissa regler att förhålla sig till, bland annat att det inte får överskrida 30 kvadratmeter. Vi har kunskap om samtliga regler man behöver känna till och förhålla sig till.

När det kommer till attefallshus arbetar vi omfattande och flexibelt. Vid ett bygge av attefallshus lyssnar vi till dina önskemål kring insida och utsida för att kunna ge dig ett resultat med god funktion som lever upp till dina förväntningar.

Kontakta oss

Tveka inte på att kontakta oss ifall du har några frågor eller funderingar om oss, våra tjänster eller vårt arbete. Vi har ambitionen att ge dig alla de svar som du söker.

Kategori bygg AB

KAKELÖSAGATAN 30, 431 44 Mölndal

0702192075

daniel@kategoribygg.se

Attefallshus Mölndal

Välkommen till Kategori Bygg AB för att få hjälp med högkvalitativa byggtjänster, såsom arbete med attefallshus. Med vårt arbete utgår vi från Mölndal men är också aktiva i dess omnejd.

Tillbyggnation Mölndal